Kolesarjem prijazni standardi storitev na območju GKO

Spoštovani ponudniki.

S sistemom certificiranja KOLESARJEM PRIJAZNI PONUNIK (KPP) si želimo si, da bi bila vaša ponudba čimbolj kolesarjem prijazna in da bi se zaradi nje le-ti v območje Gorenjskega kolesarskega omrežja radi vračali in ga seveda z navdušenjem opisovali in priporočali svojim prijateljem kolesarjem, znancem in sploh vsem, ki si jih v območje želimo privabiti.
Poudarimo naj, da je sistem Kolesarjem prijazni ponudnik (KPP) živ, in da se na nivoju Republike Slovenije (RS) z vsemi deležniki intenzivno dogovarjamo s ciljem vzpostaviti enotni sistem KPP veljaven na celotnem območju RS, ki bo primerljiv s sistemi certificiranja v kolesarsko vodilnih državah Evrope.
To pomeni, da bo sistem KPP, ki ga uvajamo na območju GKO, doživljal svoje dopolnitve in popravke z željo narediti ga razumljivega, popolnega in obojim – ponudnikom in kolesarjem – prijaznega.

VABIMO vas, da izmed kategorij ponudbe, ki jih ponujamo spodaj izberete sebi primerno, izpolnite potrditveni in samoocenitveni list ter nam ju pošljete na info@gko.si. Kontaktiral vas bo naš ocenjevalec s katerim se boste dogovorili za termin ogleda objekta ali storitve, ki ju prijavljate. Ogled in dogovor na terenu sta pogoja, ki vas bosta postavila na našo spletno stran in v interaktivni zemljevid.

 

OPOMBA: Prijava in objava v sistemu KPP je brezplačna za vse udeležence izobraževalnih delavnic, ki smo jih izvedli v letu 2020 in 2021 in velja do 30.06.2022. Vpisani ponudniki  predstavljajo model  s katerim skupaj z ostalimi subjekti drugih območij vzpostavljamo enoten sistem certificiranja KPP na nivoju celotnega območja Republike Slovenije usklajevali.

Vse ostale, ki se nam želite pridružiti vabimo, da izpolnite in nam pošljete SAMOOCENITVENI LIST kategorije, ki jo bi v sistemu KPP ponudili. Vašo prijavo bomo evidentirali, in ko bo enoten sistem KPP na nivoju Slovenije vzpostavljen, vas bomo o tem obvestili. Takrat bodo določeni tudi pogoji pod katerimi bo prijava v sistem KPP možna.

Prijavni obrazci za pridobitev Certifikata “Kolesarjem prijazni ponudnik”:

Destinacije

Servisne službe